0%

  Нашата фабрика

  Нашата фабрика

  Преди две години "Бревис" ООД построи собствена фабрика, която е оборудвана със съвременно висококачествено оборудване за преработка на семена на фирмите CIMBRIAHEID, Schmidt-Seeger и BUHLER, което гарантира качеството на крайния продукт. Капацитетът на фабриката е повече от 220 тона на ден. Конкурентните предимства се гарантират от солидните инвестиции в съвременни технологии за преработка и оборудване, предлагащо висококачествени продукт в големи количества. Фабриката е удобно разположена само на 130km от Пристанище Варна.
  Постоянно увеличаващите се изисквания към качеството и количеството на произвежданата и преработваната продукция изискват непрекъснати инвестиции в технологии и оборудване. И като един модерен селскостопански производител, "Бревис" ООД изпълнява тези изисквания.
  На три места в община Дулово притежаваме силози GSI за съхранение на 50 000 тона зърно и складове за съхранение на други 35 000 тона продукция.

  Технология

  За да останем най-конкурентната компания на пазара, ние инвестирахме в модерно оборудване за преработка:
  Schmidt-Seeger –почистващо съоръжение за първична преработка на продукцията 
  Cimbria Heid & Buhler Sortex – почистващо съоръжение за фина преработка, което осигурява качествено почистване на продуктите с максимална чистота от 99,99%. Притежаваме също и машини за белене на семето за нуждите на сладкарската промишленост.

  Компанията притежава също и модерни селскостопански машини - Комбайни CASE, трактори JOHN DEERE, трактори CASE, пръскачка TECHNOMA, машини за прибиране на тиквено семе и др.

   

  Логистика

  "Бревис" ООД има свой собствен автопарк, който покрива транспортния сегмент на логистичната верига.
  Той се състои от:
  - Камиони 6 VOLVO FH12
  - Dumpers VOLVO FM12, FL 10,
  - Dumpers DAF CF 85.430 
   
  Brevis постепенно се наложи като надежден превозвач на пазара, като стана доверен партньор на много български компании, които използват външни логистични услуги.
  Голямата близост на производствените мощности на "Бревис" ООД до важните пристанища на град Варна е друго конкурентно предимство, като по този начин се съкращават транспортните разходи и се намалява необходимото време за превоз, осигурявайки надеждна и конкурентна услуга.